Weer een Hotspot in Town! Na het succes van de Biergarten en The Suicide club opent Mess een 3e restaurant: Ayla. Ayla is de plek waar men vanaf nu naar toe gaat voor waanzinnig lekker comfort food. De kaart wisselt wekelijks en alle porties zijn ten grootte van tapas.

Bij Ayla heerst een internationale vibe, waar gasten snelle en persoonlijke service, on-Nederlandse georganiseerde chaos én uniek zelfgestookte dranken kunnen verwachten; alles is geïnspireerd op de gastvrijheid in de Mediterranen.

Ook het in het interieur, ontworpen door Mehdi le Mair (FG Foodlabs, The Suicide Club), is een smeltkroes van culturen terug te vinden. Veel details zijn handgemaakt door kunstenaar Joost Goudriaan.

Bij Ayla is iedereen altijd welkom: 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, van 8 uur ’s ochtends tot middernacht. Ruime openingstijden die het team vindt passen bij een wereldstad als Rotterdam. De keuken, onder leiding van chefkok Hette Hettema, geeft met zijn sterren ervaring een totaal nieuwe standaard aan ‘comfort food’. Het barteam serveert ultieme smaakcombinaties in hun aperitieven met zelfgestookte en geïnfuseerde spirits in samenwerking met Rutte.

Hi, I’m Rottergram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *