De nieuwe aanwinst van Dudok heet Dudok In Het Park en is ‘heel verrassend’ gevestigd in Het Park vlakbij de Euromast. Het historische Koetshuis uit 1750 is een rijksmonument en al een kwart eeuw in bezit van Dudok.

De laatste jaren werd de locatie vooral gebruikt voor bruiloften. Voor bruiloften blijft plek beschikbaar evenals voor kleinere partijen. De Parkzaal en de Zocherskamer zijn beschikbaar voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, zoals bruiloften, vergaderingen, verjaardagen, babyshowers, jubilea en bedrijfsuitjes. Het café is vanaf nu het hele jaar door geopend. En op zondagochtenden verandert de locatie in een concertpodium voor jazz, klassiek en wereldmuziek.

Afgelopen week mochten wij tijdens 1 van de dagen ‘proefdraaien’ en aanschuiven voor een high tea. En dat was gewoon heel erg lekker. Het interieur zorgt met het binnenvallende licht voor een fijne sfeer. En bij mooi weer is het heerlijk om plaats te nemen op het ruime terras met uitzicht op de Mast.

Je kan vanaf nu dus ook in Het Park genieten van de wereldberoemde appeltaart en andere lekkernijen van de Dudok menukaart. Dinsdag t/m zondag staat het team klaar voor ontbijt, koffie met taart, high tea, lunch en borrel.

www.dudokinhetpark.nl/

Tekst door: Ed Schaap
Foto’s door: Richard van Wijck

Dudok In Het Park

Lekkere hapjes en drankjes bij High Tea bij Dudok In Het Park

Lekkere hapjes bij High Tea bij Dudok In Het Park

Dudok In Het Park

Hi, I’m Ed Schaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *